Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:16:04 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: PES 2012 vs Fifa 12  (Przeczytany 4065 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
zax454
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 77

Zobacz profil Email
« : Wrzesieñ 13, 2011, 13:45:28 »

Powoli mo¿na ju¿ oceniaæ, która gra jest lepsza, poniewa¿ pojawi³y siê dema tych gier:
 Fifa 12 demo do pobrania tutaj http://downloads.moddingway.com/file/14806.html,
natomiast demo 1 PESa 2012 tutaj http://www.idg.pl/ftp/pobierz/gry/14475.html
demo PESa 2012, jest z fazy pó¼nej bety gry, wiêc w 2-gim demie, które jutro wychodzi bêdê, niektóre rzeczy poprawione. W mojej ocenie PES 2012 ma bardzo dobrze poprawiony gameplay i bardzo siê mi podobaj± zmiany, w demo fify 12 dopiero zaczyna grywaæ.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 138

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 13, 2011, 20:55:02 »

Wiem tylko tyle, ¿ê PES 11 to irytuj±ca gra pod wzglêdem systemu gry. Wiê bez urazy dla fanów serii Konami, ale w 2010 roku wygra³o EA .

PES jest irytuj±cy, a FIFA niezbyt realistyczna

Poczekamy zobaczymy
Jutro mo¿e dema ¶æie±gne

,,  Jak czasy podstawówki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ¦wiêty Miko³aj Patrzy

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 15, 2011, 15:06:57 »

ONLY FIFA 12!

Tutaj moim zdaniem nie ma porównania. PES zrobi³ moim zdaniem krok w ty³ przy 2012. Jeszcze jak 2011 by³a do zniesienia (i nawet w ni± gra³em przez d³ugi czas) to w 12 zagra siê 3 mecze i jeszcze to daje rado¶æ, ale ju¿ chwilê pograsz i ju¿ nie mo¿na patrzeæ na t± grê. FIFA to ju¿ co innego... W to siê chce graæ! A jak jeszcze dojdzie tryb menad¿erski to bêdzie gierka.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

neverdie gryzonie telenowele mylittlepets serwerszybcyiwsciekli