Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecień 06, 2025, 01:47:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualności: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona głównaPomocSzukajZaloguj sięRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: UEFA Liga MistrzĂłw / Liga Europejska  (Przeczytany 9273 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
Ť : Lipiec 27, 2011, 09:06:30 ť

Mo¿e trochê za póŸno zak³adam w¹tek bo nasze kluby trochê ju¿ przesz³y , wiêc zak³adam go teraz . Na wstêpie powiem , ¿e mo¿ecie tu dyskutowaÌ nie tylko o naszych rodzimych klubikach ,ale te¿ o wydarzeniach w obu pucharach .

Jak na razie ÂŚlÂąsk radzi sobie aÂż za dobrze . PokonaÂło Dundee i myÂślĂŞ , Âże teraz czeka nieco Âłatwiejszy rywal , ale moÂżna siĂŞ na nim Âłatwo wyÂłoÂżyĂŚ .
Jako ciekawostkĂŞ podam , Âże mecz we WrocÂławiu obejrzy o 1600 kibicĂłw mniej , bo UEFA zamyka dwie trybuny tymczasowe . TrochĂŞ lipa , ale wierze w zwyciĂŞstwo chÂłopakĂłw
po Âświetnym dwumeczu z Dundee . SzczegĂłlnie gdy oglÂądaÂłem mecz w Szkocji miaÂłem wraÂżenie , Âże oglÂądam spotkanie na naprawdĂŞ miĂŞdzynarodowym poziomie .
Lokomotiw Sofia z pewnoÂściÂą jest do przejÂścia

Na Jagiellonii siĂŞ zawiodÂłem , ale juÂż odpadli wiĂŞc nie widzĂŞ sensu roztrzÂąsania tematu .

Gaziantepspor - to rywal Legii . BĂŞdzie naprawdĂŞ ciĂŞÂżko , bo turecka piÂłka stoi na naprawdĂŞ wysokim poziomie . A Legia nie poczyniÂła jakiÂś gwaÂłtownych ruchĂłw na rynku transferowym ...
Niestety szanse sÂą niewielkie , ale moÂże ...

No a teraz przejdÂźmy do WisÂły . Pokonanie Skonto byÂło planem minimum . Teraz przyszedÂł czas na Liteks ÂŁowecz . Pierwszy mecz byÂł bardzo ciĂŞÂżki i szczĂŞÂśliwie wygrany . Gdyby nie to Âże WisÂła straciÂła bramkĂŞ powiedziaÂł bym , Âże sÂą juÂż w nastĂŞpnej fazie . Mam nadziejĂŞ , Âże Maaskant wymyÂśli dobrÂą taktykĂŞ na rewanÂż przy Reymonta .
JeÂśli WisÂła przejdzie dalej to prawdopodobnie trafina na duÂżo silniejszy klub i trafi po oraÂżce do fazy grupowej LE . Ale to teÂż dobra opcja 

,,  Jak czasy podstawĂłwki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ÂŚwiĂŞty MikoÂłaj Patrzy

zax454
Administrator
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #1 : Lipiec 27, 2011, 09:39:17 ť

Jeœli chodzi o Wis³ê to jestem dobrej myœli, ¿e awansuj¹ do 4 rundy spokojnie, a dalej fakt bêdzie mocniejszy rywal, ale w zasiêgu mistrzów Polski (dziêki zmianie zasad UCL), wiêc mo¿e uda siê w tym roku awansowaÌ.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #2 : Lipiec 28, 2011, 17:50:32 ť

CzujĂŞ siĂŞ lekko zawiedziony . A raczej czujĂŞ taki niedosyt , bo sama postawa ÂŚlÂąska byÂła Âświetna , ale jako faworyt powinni byli to udowodniĂŚ w postaci bramek .
Wed³ug mnie zawini³a niepewnoœÌ . Powinno byÌ przynajmniej 3:0 , a nie wiem czy na wyjeŸdzie bêdzie tak ró¿owo ...

Teraz tylko Âżeby Legia daÂła radĂŞ ...

zax454
Administrator
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #3 : Lipiec 28, 2011, 17:58:03 ť

ÂŚlÂąsk ma jeszcze szanse, waÂżne, Âże bramki nie stracili bo by byÂło juÂż po wszystkim.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #4 : Lipiec 28, 2011, 20:52:06 ť

No Legia wygra³a . S³aby mecz , ale s¹ dobre widoki na przysz³oœÌ . Na £3 bêdzie du¿o ³atwiej i ch³odniej .
Jest dobrze krĂłtko mĂłwiÂąc !!!

zax454
Administrator
Mam 5 pÂłyt!

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #5 : Sierpień 05, 2011, 13:18:29 ť

dziÂś byÂło losowanie i powiem najgorzej nie jest Legia ze Spartakiem moim zdaniem ma najmniejsze szanse, ÂŚlÂąsk moÂże z Rapidem Bukareszt sobie poraziĂŚ skoro wyeliminowali Dundee United, no i WiseÂłka myÂślĂŞ, Âże ma rĂłwne szanse z Apoelem (juÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ meczu z mistrzem Cypru).

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #6 : Sierpień 06, 2011, 09:28:31 ť

Wszyscy majÂą szansĂŞ , ale jestem pewien tylko jednego :
Jeden zespó³ w grupowej LE mamy , a co siê ma dziaÌ to siê stanie . To jak graj¹ napawa optymizmem i teraz trzeba wykorzystaÌ dobre losowanie , a Legia niech walczy

zax454
Administrator
Mam 5 pÂłyt!

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #7 : Sierpień 17, 2011, 13:04:43 ť

dziœ wszyscy trzymajmy kciuki za Wis³ê, mam nadziejê, ¿e bêdzie dobry mecz.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #8 : Sierpień 17, 2011, 14:01:10 ť

No . <usimy zagraĂŚ tak dobrze jak Viktoria Plizno z KopenhagÂą . Legia i ÂŚlÂąsk rĂłwnieÂż do boju !!!

blackout.
Administrator
Mam 5 pÂłyt!

Dawniej smolarek.

Ť Odpowiedz #9 : Grudzień 21, 2011, 21:18:03 ť

Niedawno zakoĂączyÂła siĂŞ faza grupowa obu rozgrywek. Niestety mĂłj ukochany ManUnited odpadÂł. ;( Jednak nic straconego, zawsze moÂżemy wygraĂŚ LigĂŞ EuropejskÂą.
A jak waszym druÂżynÂą potoczyÂły siĂŞ losowania?

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #10 : Luty 18, 2012, 14:02:39 ť

Jestem dumny z postawy naszych klubĂłw.
MoÂże nie przejdziemy do nastĂŞpnych faze, ale i tak pokazaliÂśmy siĂŞ ze Âświetnej strony

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kwiaty-bogow neverdie telenowele teen-wolf amazing-monster-wolfs-world