Mo¿e trochê za póŸno zak³adam w¹tek bo nasze kluby trochê ju¿ przesz³y , wiêc zak³adam go teraz . Na wstêpie powiem , ¿e mo¿ecie tu dyskutowaÌ nie tylko o naszych rodzimych klubikach ,ale te¿ o wydarzeniach w obu pucharach .
Jak na razie ÂŚlÂąsk radzi sobie aÂż za dobrze . PokonaÂło Dundee i myÂślĂŞ , Âże teraz czeka nieco Âłatwiejszy rywal , ale moÂżna siĂŞ na nim Âłatwo wyÂłoÂżyĂŚ .
Jako ciekawostkĂŞ podam , Âże mecz we WrocÂławiu obejrzy o 1600 kibicĂłw mniej , bo UEFA zamyka dwie trybuny tymczasowe . TrochĂŞ lipa , ale wierze w zwyciĂŞstwo chÂłopakĂłw
po Âświetnym dwumeczu z Dundee . SzczegĂłlnie gdy oglÂądaÂłem mecz w Szkocji miaÂłem wraÂżenie , Âże oglÂądam spotkanie na naprawdĂŞ miĂŞdzynarodowym poziomie .
Lokomotiw Sofia z pewnoÂściÂą jest do przejÂścia
Na Jagiellonii siĂŞ zawiodÂłem , ale juÂż odpadli wiĂŞc nie widzĂŞ sensu roztrzÂąsania tematu .
Gaziantepspor - to rywal Legii . BĂŞdzie naprawdĂŞ ciĂŞÂżko , bo turecka piÂłka stoi na naprawdĂŞ wysokim poziomie . A Legia nie poczyniÂła jakiÂś gwaÂłtownych ruchĂłw na rynku transferowym ...
Niestety szanse sÂą niewielkie , ale moÂże ...
No a teraz przejdÂźmy do WisÂły . Pokonanie Skonto byÂło planem minimum . Teraz przyszedÂł czas na Liteks ÂŁowecz . Pierwszy mecz byÂł bardzo ciĂŞÂżki i szczĂŞÂśliwie wygrany . Gdyby nie to Âże WisÂła straciÂła bramkĂŞ powiedziaÂł bym , Âże sÂą juÂż w nastĂŞpnej fazie . Mam nadziejĂŞ , Âże Maaskant wymyÂśli dobrÂą taktykĂŞ na rewanÂż przy Reymonta .
JeÂśli WisÂła przejdzie dalej to prawdopodobnie trafina na duÂżo silniejszy klub i trafi po oraÂżce do fazy grupowej LE . Ale to teÂż dobra opcja