Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:07:33 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: UEFA Liga Mistrzów / Liga Europejska  (Przeczytany 9259 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 138

Zobacz profil Email
« : Lipiec 27, 2011, 09:06:30 »

Mo¿e trochê za pó¼no zak³adam w±tek bo nasze kluby trochê ju¿ przesz³y , wiêc zak³adam go teraz . Na wstêpie powiem , ¿e mo¿ecie tu dyskutowaæ nie tylko o naszych rodzimych klubikach ,ale te¿ o wydarzeniach w obu pucharach .

Jak na razie ¦l±sk radzi sobie a¿ za dobrze . Pokona³o Dundee i my¶lê , ¿e teraz czeka nieco ³atwiejszy rywal , ale mo¿na siê na nim ³atwo wy³o¿yæ .
Jako ciekawostkê podam , ¿e mecz we Wroc³awiu obejrzy o 1600 kibiców mniej , bo UEFA zamyka dwie trybuny tymczasowe . Trochê lipa , ale wierze w zwyciêstwo ch³opaków
po ¶wietnym dwumeczu z Dundee . Szczególnie gdy ogl±da³em mecz w Szkocji mia³em wra¿enie , ¿e ogl±dam spotkanie na naprawdê miêdzynarodowym poziomie .
Lokomotiw Sofia z pewno¶ci± jest do przej¶cia

Na Jagiellonii siê zawiod³em , ale ju¿ odpadli wiêc nie widzê sensu roztrz±sania tematu .

Gaziantepspor - to rywal Legii . Bêdzie naprawdê ciê¿ko , bo turecka pi³ka stoi na naprawdê wysokim poziomie . A Legia nie poczyni³a jaki¶ gwa³townych ruchów na rynku transferowym ...
Niestety szanse s± niewielkie , ale mo¿e ...

No a teraz przejd¼my do Wis³y . Pokonanie Skonto by³o planem minimum . Teraz przyszed³ czas na Liteks £owecz . Pierwszy mecz by³ bardzo ciê¿ki i szczê¶liwie wygrany . Gdyby nie to ¿e Wis³a straci³a bramkê powiedzia³ bym , ¿e s± ju¿ w nastêpnej fazie . Mam nadziejê , ¿e Maaskant wymy¶li dobr± taktykê na rewan¿ przy Reymonta .
Je¶li Wis³a przejdzie dalej to prawdopodobnie trafina na du¿o silniejszy klub i trafi po ora¿ce do fazy grupowej LE . Ale to te¿ dobra opcja 

,,  Jak czasy podstawówki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ¦wiêty Miko³aj Patrzy

zax454
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 77

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 27, 2011, 09:39:17 »

Je¶li chodzi o Wis³ê to jestem dobrej my¶li, ¿e awansuj± do 4 rundy spokojnie, a dalej fakt bêdzie mocniejszy rywal, ale w zasiêgu mistrzów Polski (dziêki zmianie zasad UCL), wiêc mo¿e uda siê w tym roku awansowaæ.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 28, 2011, 17:50:32 »

Czujê siê lekko zawiedziony . A raczej czujê taki niedosyt , bo sama postawa ¦l±ska by³a ¶wietna , ale jako faworyt powinni byli to udowodniæ w postaci bramek .
Wed³ug mnie zawini³a niepewno¶æ . Powinno byæ przynajmniej 3:0 , a nie wiem czy na wyje¼dzie bêdzie tak ró¿owo ...

Teraz tylko ¿eby Legia da³a radê ...

zax454
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Lipiec 28, 2011, 17:58:03 »

¦l±sk ma jeszcze szanse, wa¿ne, ¿e bramki nie stracili bo by by³o ju¿ po wszystkim.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Lipiec 28, 2011, 20:52:06 »

No Legia wygra³a . S³aby mecz , ale s± dobre widoki na przysz³o¶æ . Na £3 bêdzie du¿o ³atwiej i ch³odniej .
Jest dobrze krótko mówi±c !!!

zax454
Administrator
Mam 5 p³yt!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Sierpieñ 05, 2011, 13:18:29 »

dzi¶ by³o losowanie i powiem najgorzej nie jest Legia ze Spartakiem moim zdaniem ma najmniejsze szanse, ¦l±sk mo¿e z Rapidem Bukareszt sobie poraziæ skoro wyeliminowali Dundee United, no i Wise³ka my¶lê, ¿e ma równe szanse z Apoelem (ju¿ siê nie mogê doczekaæ meczu z mistrzem Cypru).

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Sierpieñ 06, 2011, 09:28:31 »

Wszyscy maj± szansê , ale jestem pewien tylko jednego :
Jeden zespó³ w grupowej LE mamy , a co siê ma dziaæ to siê stanie . To jak graj± napawa optymizmem i teraz trzeba wykorzystaæ dobre losowanie , a Legia niech walczy

zax454
Administrator
Mam 5 p³yt!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Sierpieñ 17, 2011, 13:04:43 »

dzi¶ wszyscy trzymajmy kciuki za Wis³ê, mam nadziejê, ¿e bêdzie dobry mecz.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Sierpieñ 17, 2011, 14:01:10 »

No . <usimy zagraæ tak dobrze jak Viktoria Plizno z Kopenhag± . Legia i ¦l±sk równie¿ do boju !!!

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 21, 2011, 21:18:03 »

Niedawno zakoñczy³a siê faza grupowa obu rozgrywek. Niestety mój ukochany ManUnited odpad³. ;( Jednak nic straconego, zawsze mo¿emy wygraæ Ligê Europejsk±.
A jak waszym dru¿yn± potoczy³y siê losowania?

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Luty 18, 2012, 14:02:39 »

Jestem dumny z postawy naszych klubów.
Mo¿e nie przejdziemy do nastêpnych faze, ale i tak pokazali¶my siê ze ¶wietnej strony

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kwiaty-bogow gryzonie amazing-monster-wolfs-world silvaventum teen-wolf