Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:15:25 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Ogólnie o albumie  (Przeczytany 6728 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« : Lipiec 18, 2011, 15:45:01 »

No w³a¶nie. Jaki waszym zdaniem powinien byæ nastêpny album Linkin Park?

zax454
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 77

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 18, 2011, 17:49:28 »

ja bym jednak chyba chcia³, ¿eby mia³ co¶ z Meteory, ale fajnie te¿, jakby zaskoczy³ czym¶ nowym.

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #2 : Lipiec 18, 2011, 18:58:02 »

Je¿eli chodzi o mnie to dla mnie niech robi± co chc±. Fajnie by by³o us³yszeæ chocia¿ dwa utwory w stylu HT, ale jak nie bêdzie takowego to te¿ nie bêdê z³y. Jedyny warunek wg mnie to to, ¿eby nie by³ to komercyjny, popowy gniot typu D¿astin Biber, czy Selena Gomez.

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 21, 2011, 21:03:31 »

Podobno p³yta ma siê pojawiæ latem 2012. My¶lê, ¿e jest to realna data, ale znaj±c Linkinów to pewnie prze³o¿± jeszcze z 3 razy.
Dzi¶ przysz³o mi takie natchnienie, ¿e jakby mo¿na by³o to na ¶wiêta chcia³bym jako prezent, ¿eby najnowszy album ch³opaków by³ jak QWERTY.

phoenix
Nowy fan
*
Wiadomo¶ci: 9

« Odpowiedz #4 : Luty 13, 2012, 21:11:14 »

Niestety nie wszystkie marzenia siê spe³niaj± ale b±d¼my dobrej my¶li i nale¿y trzymaæ kciuki ¿eby wydali tego roku

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 138

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Luty 18, 2012, 13:53:59 »

Realna dla mnie data to styczeñ 2013

Spodziewam siê czego¶ nowego ...
Fajnie by by³o gdyby¶my us³yszeli materia³ nadaj±cy siê do koncertu akustycznego

,,  Jak czasy podstawówki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ¦wiêty Miko³aj Patrzy

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #6 : Luty 19, 2012, 01:10:56 »

Fajnie by by³o gdyby¶my us³yszeli materia³ nadaj±cy siê do koncertu akustycznego

Mog³oby byæ, ale jedynie jako osobny album (koncert akustyczny) DVD, ale nie powinno mieæ to nic wspólnego z now± p³yt±.
Ja czekam na jedno - chocia¿ trzy piosenki nagrane w stylu QWERTY lub HT/Meteory. Najlepiej jakby by³ ca³y taki album, ale jak ju¿ nie mog± to chocia¿ te trzy piosenki. Mam po cichu tak± nadziejê, bo Mike wspomnia³ co¶ tam kiedy¶ o starym stylu, ¿e nie boj± siê w³±czaæ go do nowych utworów, wiêc jestem dobrej my¶li.

Minoda
M³odszy administrator
Nowy fan
Wiadomo¶ci: 8

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Maj 06, 2012, 02:22:10 »

Szczerze w±tpiê, ¿eby wiêkszo¶æ utworów by³o w schemacie QWERTY. Prawdopodobnie poza 'Lost In The Echo' ¿aden utwór nie bêdzie typowo rapcore'owy. Raczej te utwory bêd± w schemacie 'Blackbirds'/'Burn It Down' (zwrotka, refren, zwrotka, refren/rap).
Ja liczê na co¶ nowego raczej, wymieszane te brzmienia.

A co do koncertu akustycznego, by³oby ciekawie, gdyby chocia¿ EP'etkê z tego zrobili. The Messenger, The Little Things Give You Away, Leave Out All The Rest siê nadaj±. My¶lê, ¿e Given Up mo¿na te¿ zagraæ w takiej wersji (na jakim¶ LPTV Mike i ten basista, który zastêpowa³ Phoenixa na scenie grali mostek GU na gitarach w³a¶nie :p), ew. dorzuciæ te¿ cover Adele, który ch³opaki ju¿ zagrali i mamy co¶, co siê nada.  Z politowaniem

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

teen-wolf amazing-monster-wolfs-world neverdie grafika-karo gryzonie