Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecień 06, 2025, 00:02:19 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualności: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona głównaPomocSzukajZaloguj sięRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: PoczÂątki  (Przeczytany 2632 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
Ť : Lipiec 18, 2011, 10:49:31 ť

Ja chyba jak zobaczyÂłem WID na  Vivie to siĂŞ zaraziÂłem ( z 3 latka temu ) , a potem mi kumpel Meteore przesÂłaÂł . I sam zacz¹³em siĂŞ wsÂłuchiwaĂŚ . Wiem , Âże na poczÂątku najbardziej spodobaÂło mi siĂŞ From the Inside .
Co ciekawe drugie wydawnictwo LP na jakie wpadÂłem to Reanimation  Spoko

A jak zaczĂŞÂła siĂŞ wasza historia z LP ?

,,  Jak czasy podstawĂłwki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ÂŚwiĂŞty MikoÂłaj Patrzy

zax454
Administrator
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #1 : Lipiec 18, 2011, 12:13:58 ť

U mnie siĂŞ zaczĂŞÂło ponad 10 lat temu:), jak sÂłuchaÂłem listy przebojĂłw 30 TON na TVP2 i wtedy na 1-szym miejscu krĂłlowaÂł utwĂłr LP - In The End - zakochaÂłem siĂŞ w tej piosence, potem okazaÂło siĂŞ, Âże kolega ma pÂłytĂŞ zespoÂłu, wiĂŞc poÂżyczyÂłem i siĂŞ wsÂłuchaÂłem.

blackout.
Administrator
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Dawniej smolarek.

Ť Odpowiedz #2 : Lipiec 18, 2011, 12:44:51 ť

Ja ju¿ pisa³em na pewnym forum, wiêc pozwólcie, ¿e czêœÌ skopiuje.

MĂłj tata duÂżo sÂłuchaÂł LP razem ze mnÂą gdzieÂś z 8, 7 lat temu. ZaczĂŞÂło siĂŞ chyba od Somwhere I Belong w ktĂłrym spodobaÂł mi siĂŞ teledysk i piosenka z resztÂą teÂż. OgĂłlnie spodobaÂło mi siĂŞ to chyba (juÂż nie pamiĂŞtam) przez rap Mike-a. PóŸniej sÂłuchaÂłem g³ównie to co leciaÂło na Vivie z LP (Numb, Breaking the Habit, From the inside i In The End). LubiÂłem tak z 3 piosenki i jakoÂś nie szalaÂłem za nimi, bo wtedy gÂłownie sÂłuchaÂłem hip-hopu polskiego (Peja itd.). PóŸniej tak jakoÂś coraz mniej ich w TV pokazywali. Potem pojawiÂł siĂŞ nagle What I've Done i puszczali to na okrÂągÂło, ale nie przekonaÂł mnie za bardzo (mojemu tacie siĂŞ to bardzo podobaÂło). PóŸniej tata zaÂłatwiÂł jakieÂś pirackie HT, MeteorĂŞ i MTM. Nie podobaÂło mi siĂŞ za bardzo. Tylko trochĂŞ z Meteory - NL i Numb. PóŸniej New Divide i to mi siĂŞ teÂż nie podobaÂło. MĂłj tata ciÂągle na pÂłycie sobie to puszczaÂł i trochĂŞ mnie to wkurzaÂło. Ale tak ok. w kwietniu tego roku znowu ich polubiÂłem, aÂż nawet staÂłem siĂŞ fanatykiem.   W kwietniu wspomnienia wrĂłciÂły gÂłownie po In the End i Numb. PóŸniej zacz¹³em zbieraĂŚ kolekcjĂŞ, najpierw kupiÂłem sobie LiT, póŸniej HT i MtM i tak siĂŞ zaczĂŞÂło zbieranie. Ca³¹ moÂżecie zobaczyĂŚ w temacie Wasza Kolekcja.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

telenowele amazing-monster-wolfs-world grafika-karo teen-wolf serwerszybcyiwsciekli