Ja ju¿ pisa³em na pewnym forum, wiêc pozwólcie, ¿e czêœÌ skopiuje.
Mój tata du¿o s³ucha³ LP razem ze mn¹ gdzieœ z 8, 7 lat temu. Zaczê³o siê chyba od Somwhere I Belong w którym spodoba³ mi siê teledysk i piosenka z reszt¹ te¿. Ogólnie spodoba³o mi siê to chyba (ju¿ nie pamiêtam) przez rap Mike-a. PóŸniej s³ucha³em g³ównie to co lecia³o na Vivie z LP (Numb, Breaking the Habit, From the inside i In The End). Lubi³em tak z 3 piosenki i jakoœ nie szala³em za nimi, bo wtedy g³ownie s³ucha³em hip-hopu polskiego (Peja itd.). PóŸniej tak jakoœ coraz mniej ich w TV pokazywali. Potem pojawi³ siê nagle What I've Done i puszczali to na okr¹g³o, ale nie przekona³ mnie za bardzo (mojemu tacie siê to bardzo podoba³o). PóŸniej tata za³atwi³ jakieœ pirackie HT, Meteorê i MTM. Nie podoba³o mi siê za bardzo. Tylko trochê z Meteory - NL i Numb. PóŸniej New Divide i to mi siê te¿ nie podoba³o. Mój tata ci¹gle na p³ycie sobie to puszcza³ i trochê mnie to wkurza³o. Ale tak ok. w kwietniu tego roku znowu ich polubi³em, a¿ nawet sta³em siê fanatykiem.

W kwietniu wspomnienia wrĂłciÂły gÂłownie po In the End i Numb.

PóŸniej zacz¹³em zbieraÌ kolekcjê, najpierw kupi³em sobie LiT, póŸniej HT i MtM i tak siê zaczê³o zbieranie. Ca³¹ mo¿ecie zobaczyÌ w temacie Wasza Kolekcja.