Ja ju¿ pisa³em na pewnym forum, wiêc pozwólcie, ¿e czê¶æ skopiuje.
Mój tata du¿o s³ucha³ LP razem ze mn± gdzie¶ z 8, 7 lat temu. Zaczê³o siê chyba od Somwhere I Belong w którym spodoba³ mi siê teledysk i piosenka z reszt± te¿. Ogólnie spodoba³o mi siê to chyba (ju¿ nie pamiêtam) przez rap Mike-a. Pó¼niej s³ucha³em g³ównie to co lecia³o na Vivie z LP (Numb, Breaking the Habit, From the inside i In The End). Lubi³em tak z 3 piosenki i jako¶ nie szala³em za nimi, bo wtedy g³ownie s³ucha³em hip-hopu polskiego (Peja itd.). Pó¼niej tak jako¶ coraz mniej ich w TV pokazywali. Potem pojawi³ siê nagle What I've Done i puszczali to na okr±g³o, ale nie przekona³ mnie za bardzo (mojemu tacie siê to bardzo podoba³o). Pó¼niej tata za³atwi³ jakie¶ pirackie HT, Meteorê i MTM. Nie podoba³o mi siê za bardzo. Tylko trochê z Meteory - NL i Numb. Pó¼niej New Divide i to mi siê te¿ nie podoba³o. Mój tata ci±gle na p³ycie sobie to puszcza³ i trochê mnie to wkurza³o. Ale tak ok. w kwietniu tego roku znowu ich polubi³em, a¿ nawet sta³em siê fanatykiem.

W kwietniu wspomnienia wróci³y g³ownie po In the End i Numb.

Pó¼niej zacz±³em zbieraæ kolekcjê, najpierw kupi³em sobie LiT, pó¼niej HT i MtM i tak siê zaczê³o zbieranie. Ca³± mo¿ecie zobaczyæ w temacie Wasza Kolekcja.