Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:14:09 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: LPU 2.0  (Przeczytany 2593 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 138

Zobacz profil Email
« : Lipiec 18, 2011, 09:33:01 »

Mini album wydany przez zespó³ dla tych najzagorzalszych fanów z oficjalnego fan clubu zespo³u - LPUNDREGROUND .
Kr±¿ek zawiera 2 piosenki niewydawane wcze¶niej: A.06 (krótki utwór gitarowy, przez pewien czas mo¿na go by³o us³yszeæ na oficjalnej stronie lp.com), Dedicated (piosenka z 1999 roku dedykowana ludziom bêd±cym ju¿ wtedy z zespo³em), a tak¿e My December (znane ju¿ od dawna, ale poza singlem OSC nigdzie niepublikowane), dwie koncertówki i jeden remix.

Tracklista:
1. A.06 - 0:54
2. With You (Live)
3. Pts.of.Athrty (Crystal Method Remix)
4. Dedicated (Demo 1999)
5. High Voltage (Live)
6. My December

Fajne A.06 ,  spoko koncertówki , My December które uwielbiam oraz remix CM , który krótko mówi±æ mi siê nie podoba ...
W tym temacie wyra¿ajcie równie¿ opinie o utworach z tego albumiku 

,,  Jak czasy podstawówki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ¦wiêty Miko³aj Patrzy

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #1 : Lipiec 18, 2011, 12:12:28 »

Najlepsza LPU po 9. Na pocz±tek dobre A.06, ostre i energiczne. Pó¼niej wykonanie live With You, nic specjalnego, ale na tamte czasy by³ to rarytas, bo nie by³o jeszcze DSP przecie¿. Remix PoA nie powala, podobno mia³ siê znale¼æ na Reanimation, dobrze, ¿e to siê nie sta³o. Dedicated te¿ w miarê dobre, ale takie jakby monotonne, nic siê w niej ciekawego nie dzieje. High Voltage to jak ju¿ pisa³em w temacie o HT EP jest suuuuper. Lepsze od orygina³u i remixu z HT razem wziêtych. No i na koñcu My December, które równie¿ jest ¶wietne i na tamte czasy nie w stylu LP, ale teraz to siê nawet komponuje (chodzi mi o czasy jak wysz³o MtM).

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

neverdie grafika-karo silvaventum amazing-monster-wolfs-world kwiaty-bogow