Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:11:33 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Hybrid Theory EP - Ogólnie  (Przeczytany 3793 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 138

Zobacz profil Email
« : Lipiec 18, 2011, 09:27:12 »

P³yta nagrana przez zespó³ jeszcze przed podpisaniem kontraktu z Warner Bros. Na p³ycie znajduje siê 6 piosenek napisanych po przy³±czeniu siê do zespo³u Chestera. Album by³ tworzony jeszcze pod nazw± Hybrid Theory, a w jego nagrywaniu nie bra³ udzia³u Phoenix. Zamiast niego partie bassu nagra³ natomiast Kyle Christner. P³yty nie mo¿na kupiæ normalnie w sklepie, dostêpna jest tylko po przy³±czeniu siê do oficjalnego fan clubu Linkin Park - LPU.

1. Carousel 
2. Technique
3. Step Up 
4. And One
5. High Voltage
6. Part Of Me

Mnie najbardziej podoba siê Carousel , Step Up i And One . Dzie³o o wiele lepsze ni¿ XDT . High Voltage lubie zdecydowanie bardziej w postaci remixu ( HT ) . A szczególnie gdy zagrali go na ¿ywo :
http://www.youtube.com/watch?v=6qxBe7H3tog

Jakie s± wasze opinie na temat tej EP-ki ?

,,  Jak czasy podstawówki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ¦wiêty Miko³aj Patrzy

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #1 : Lipiec 18, 2011, 11:54:06 »

Moim zdaniem te utwory wygl±daj± jak takie odrzuty z HT, ale to tylko mo¿e moje wra¿enie. Ogólnie p³yta ¶rednia, widaæ, ¿e nie mieli jeszcze du¿ego do¶wiadczenia w swoim fachu. Mój ulubiony kawa³ek to Step Up, ale równie¿ podoba mi siê reszta (oprócz Technique). Tak jak tobie Headshot, bardziej podoba mi siê High Voltage w remixie z singla One Step Closer, a ju¿ w ogóle to w wykonaniu live. Mam nadziejê, ¿e jeszcze kiedy¶ tam to zagraj±. P³ytê generalnie oceniam na 7,5/10.

Sytuacja
Nowy fan
*
Wiadomo¶ci: 4

« Odpowiedz #2 : Lipiec 20, 2011, 12:28:12 »

wg. mnie najlepsze jest step up, reszta tez ca³kiem fajna

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

serwerszybcyiwsciekli neverdie amazing-monster-wolfs-world kwiaty-bogow grafika-karo