Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:06:33 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Road to Revolution : Live at Milton Kenyes  (Przeczytany 2360 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« : Lipiec 15, 2011, 23:40:31 »

Road to Revolution to ostatnie koncertowe DVD, które zosta³o zarejestrowane w Milton Kenyes w Anglii.

Moim zdaniem na tym video panuje ¶wietna atmosfera. Wiecie to zachodz±ce s³oñce, pó¼niej mrok. Fajne s± te¿ te przed³u¿enia utworów (intra i outra), które w³a¶nie w tym roku (2008) by³y najlepsze. No i oczywi¶cie Hands Held High w wykonaniu acapella, ale z tego co mi wiadomo to nie jest jedyny koncert w którym zagrano HHH w takiej aran¿acji, poniewa¿ dzisiaj s³ucha³em DSP z wystêpu z Tapei z 2009 roku i tam równie¿ Mike zarapowa³ pierwsz± zwrotkê acapella. Moim zdaniem jedyny minus to g³os Chestera. Widaæ, ¿e nie jest to ju¿ to samo co na LiT, czy na Rock am Ring 2004, ale tym nie ma co siê przejmowaæ, wiadomo, ¿e cz³owiek siê starzeje, akurat w tamtym czasie Chaz rzuca³ palenie i w ogóle. Widaæ, ¿e jego forma siê poprawia, co mo¿na by³o zauwa¿yæ na iTunes Festival. Generalnie, lubiê bardziej ten koncert od pierwszego koncertowego DVD zespo³u, czyli Live in Texas. ¦wietny wystêp!

A co wy uwa¿acie o RtR?

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 138

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 18, 2011, 10:24:06 »

No tak . G³os Chaza nie jest ju¿ taki dobry jak kiedy¶ , ale koncert jak dla mnie ma zdecydowanie fajniejszy klimat ni¿ LIT .
Tylko to LOATR mi jako¶ przeszkaszkadza  Niezdecydowany
Zar±biste Given Up , FTI , WID i TLTGYA . Bardzo mi siê spodoba³a koncepcja wprowadzenia Jay'a -Z

,,  Jak czasy podstawówki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ¦wiêty Miko³aj Patrzy

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

grafika-karo kwiaty-bogow silvaventum gryzonie amazing-monster-wolfs-world