Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:06:34 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Shadow of The Day  (Przeczytany 2569 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
zax454
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 77

Zobacz profil Email
« : Lipiec 15, 2011, 18:49:03 »

Co s±dzicie o tym utworze? Jak dla mnie jest to jeden z moich najmniej lubianych utworów zespo³u, nie wiem mo¿liwe, ¿e jest zbyt ma³o melodyjny, albo za smutny.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 138

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 15, 2011, 20:18:08 »

Za smutny ? Na pewno nie ...
Ja uwielbiam tê piosnkê . Na pocz±tku nie zbyt mnie powali³a , ale po ws³uchaniu siê w niego bardziej mi siê spodoba³ . I nie widze ¿ekomego podobieñstwa z With or without you zespo³u U2 .

,,  Jak czasy podstawówki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ¦wiêty Miko³aj Patrzy

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #2 : Lipiec 15, 2011, 22:49:06 »

Osobi¶cie uwa¿am, ¿e niezbyt jaki¶ porywaj±cy. ¦rednio mi siê podoba. Koncepcja znana z Minutes to Midnight, czyli na pocz±tku wolniutka ballada i pó¼niej siê rozkrêca i wchodzi ¶wietna solówka gitarowa. Oceni³bym go tak na 6/10.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mylittlepets serwerszybcyiwsciekli grafika-karo neverdie kwiaty-bogow