Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:03:30 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Ogólnie o albumie  (Przeczytany 4696 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« : Kwiecieñ 20, 2011, 09:49:25 »

Co s±dzicie ogólnie o albumie? Podoba wam siê, czy nie?

Mi osobi¶cie bardzo on siê podoba. Powiedzia³bym, ¿e jest to najlepsza p³yta w historii Linkin Park. Wszystkie piosenki (oprócz The Radiance) mi siê podobaj±. To takie przeplatanie energii (znanej z HT) ze spokojem (znanym z MTM). S± i ostre piosenki (Wretches and Kings), jak i balladki (The Messenger, Robot Boy). Rzeczywi¶cie, ta p³yta, jak mówi³ Mike, zabiera nas w przygodê od pocz±tku do koñca. P³yta cudo! Nic dodaæ, nic uj±æ!

zax454
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 77

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Kwiecieñ 20, 2011, 09:56:20 »

Ja powiem tak na pewno p³yta jest trochê inna ni¿ poprzednia, ale uwa¿am to za du¿y plus. Najlepiej s³ucha siê jej wg. kolejno¶ci utworów i jest bardziej klimatyczna jako ca³o¶æ ni¿ poprzednie p³yty.

phoenix
Nowy fan
*
Wiadomo¶ci: 9

« Odpowiedz #2 : Maj 19, 2011, 16:33:12 »

Ja powiem tak na pewno p³yta jest trochê inna ni¿ poprzednia, ale uwa¿am to za du¿y plus. Najlepiej s³ucha siê jej wg. kolejno¶ci utworów i jest bardziej klimatyczna jako ca³o¶æ ni¿ poprzednie p³yty.

Moim zdaniem tej p³ycie nic nie brakuje porostu nic dodaæ nic uj±æ czyli ca³e LP zas³uguj± na jak±¶ nominacjê Spoko

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #3 : Maj 19, 2011, 20:27:02 »

Moim zdaniem tej p³ycie nic nie brakuje porostu nic dodaæ nic uj±æ czyli ca³e LP zas³uguj± na jak±¶ nominacjê Spoko

Rzeczywi¶cie, dla mnie jest to te¿ najlepsza p³yta LP - bez dwóch zdañ, jednak¿e bez przesady z t± idealno¶ci±. The Radiance, czy Robot Boy nie zas³uguj± na jakie¶ wielkie pochwa³y dla zespo³u, jest wiele wiêcej piosenek Linkin Park zas³uguj±cych na nominacjê. 

kolo10017
Nowy fan
*
Wiadomo¶ci: 1

« Odpowiedz #4 : Maj 26, 2011, 22:37:27 »

P³ytka bez dwóch zdañ zaliczy siê do tych "najlepszych", bo ciê¿ko orzec czy jest to ta najlepsza, ale pewne jest, ¿e mamy tu do czynienia z czym¶ zupe³nie innym, odbiegaj±cym od reszty 
Mnie osobi¶cie siê podoba, lecz tam w ¶rodku jednak co¶ mi nie daje spokoju, ¿e tak powiem "Wiêcej Linkin Park w Linkin Park poproszê  "

grizzlybear
Nowy fan
*
Wiadomo¶ci: 6

lastfm
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 15, 2011, 11:18:34 »

odwalili kawa³ dobrej roboty, zakocha³y siê w nich sztuczne laski, które nie znaj± sensu wypowiedzi, a lubi± ich tylko dlatego, ¿e pu¶cili ich na Vivie.
có¿, mi osobi¶cie p³yta nie przypad³a do gustu. Ma w sobie co¶, co przyci±ga i jednocze¶nie odrzuca. Swój w³asny styl, co¶, czego inne p³yty nie maj±. A jednak to nie moje rytmy. Elektronika nigdy mi siê nie podoba³a, a tu jest jej a¿ za du¿o.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 138

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Lipiec 06, 2011, 20:00:36 »

Ja twierdze , ¿e jest to ¶wietny album . Pomijaj±c Robot Boya to jest ¶wietnie  . Mia³em nadziejê na mniej instrumentali , ale powiem szczerze :

Gdyby Linkin Park mia³ wszystkie p³yty takie same prawdopodobnie bym ich tak nie lubi³ .

Ta p³yta nie jest najlepsza ( bo to kwestia indywidualna ) , ale na pewno jest najbardziej dojrza³a .

ATS jest ¶wietna od The Requiem a¿ po The Messegnera .

Ale to moja subiektywna opinia 

,,  Jak czasy podstawówki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ¦wiêty Miko³aj Patrzy

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

serwerszybcyiwsciekli gryzonie neverdie mylittlepets teen-wolf