Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:06:34 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Zmiana stylu  (Przeczytany 3065 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 138

Zobacz profil Email
« : Lipiec 14, 2011, 19:22:58 »

Wielu z was z pewno¶ci± s³ysza³o opinie wielu ludzi na temat tego , ¿e LP jakby os³ab³o i , ¿e to nowe brzmienie z ATS jest o wiele gorsze . Taka sama dyskusja rozwinê³a siê po Minutes to Midnight . Wed³ug mnie to dobrze , ¿e ch³opaki nie chc± tworzyæ w kó³ko tego samego . Dobrze , ¿e siê zmieniaj± , za ka¿d± p³ytê lubiê ich tak samo i nie wiem czy tak bardzo lubi³bym ( a nawet kocha³ xd ) LP gdyby ka¿da p³yta by³a taka sama .
Ka¿dy album jest przygod± podczas której poznajemy zespó³ od innek strony .

A jaka jest wasza opinia na temat wci±¿ trwaj±cej przemiany stylowej LP ?

,,  Jak czasy podstawówki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ¦wiêty Miko³aj Patrzy

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #1 : Lipiec 14, 2011, 21:08:38 »

Je¿eli mia³bym byæ szczerzy to powiem, ¿e wszystko co pochodzi z r±k LP mi siê podoba (wierzycie, ¿e podoba mi siê Issho Ni? ), wiêc u mnie nie by³o problemu ze zmian± stylistyki przy ATS, czy MtM. Dla mnie to bez ró¿nicy w jakim stylu bêdzie nastêpna p³yta, byle by by³a dobra, ani nie by³a jakim¶ popowym gniotem typu Justin Bieber, czy jak on tam ma.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

silvaventum grafika-karo kwiaty-bogow amazing-monster-wolfs-world mylittlepets