Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecień 07, 2025, 03:30:17 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualności: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona głównaPomocSzukajZaloguj sięRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Fort Minor  (Przeczytany 4792 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
Ť : Lipiec 09, 2011, 09:13:53 ť

Dla wszystkich niewtajemniczonych jest to poboczny projekt Mike'a Shinody . Stworzony z g³ównym udzia³em Styles of Beyond . NA albumach FM mo¿na równie¿ us³yszeÌ takich artystów jak John Legend ,
Holly Brook czy Lupe Fiasco .

Albumy :

We Major

1.Green Lantern Intro
2.100 Degrees
3.Dolla
4.Bloc Party
5.S.C.O.M.
6.Remember The Name (Funkadelic Remix)
7.Bleach (Jimi Remix)
8.Spraypaint & Ink Pens
9.Petrified (Doors Remix)
10.Get It
11.Be Somebody
12.Respect 4 Grandma
13.There They Go (Green Lantern Remix)
14.All Night (Rush)
15.Nobody's Listening (Green Lantern Remix)
16.Cover And Duck
17.Remember The Name (Album Version)
18.Petrified (Album Version)
19.Outro

The Rising Tied

1. Introduction
2. Remember The Name (ft. Styles Of Beyond)
3. Right Now (ft. Black Thought & Styles Of Beyond)
4. Petrified
5. Feel Like Home (ft. Styles Of Beyond)
6. Where'd You Go (ft. Holly Brook & Jonah Matranga)
7. In Stereo
8. Back Home (ft. Common & Styles Of Beyond)
9. Cigarettes
10. Believe Me (ft. BoBo & Styles Of Beyond)
11. Get Me Gone
12. High Road (ft. John Legend)
13. Kenji
14. Red To Black (ft. Kenna Jonah Matranga and Styles Of Beyond)
15. The Battle (ft. Celph Titled)
16. Slip Out The Back (feat. Mr. Hahn)
17. Be Somebody (w/ Lupe Fiasco & Holly Brook) (Bonus Track)
18. There They Go (w/ Sixx John) (Bonus Track)
19. The Hard Way (Bonus Track)

Moje ulubinone kawaÂłki to : 100 Deegres , Kenji , Remember the name , Belive me , Whered you go i Slip out the Black
UwaÂżam , Âże jest to Âświetna inicjatywa ze strony Mike'a.KrĂłtkotrwaÂły powrĂłt do korzeni okazaÂł siĂŞ sukcesem i to nie maÂłym . Bardzo podoba mi siĂŞ formuÂła caÂłego przedsiĂŞwziĂŞcia .

A co wy sÂądzicie o Fort Minor ?

,,  Jak czasy podstawĂłwki , Zbite butelki, ubite lufki ... ''

Przestrzegaj regulaminu ... ÂŚwiĂŞty MikoÂłaj Patrzy

blackout.
Administrator
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Dawniej smolarek.

Ť Odpowiedz #1 : Lipiec 09, 2011, 11:32:28 ť

http://linkinparknewsrevolution.blogspot.com/2011/03/fort-minor.html - nasz dziaÂł jakby ktoÂś chciaÂł siĂŞ zapoznaĂŚ.

PodobajÂą mi siĂŞ ich piosenki, moÂże dlatego, Âże wczeÂśniej sÂłuchaÂłem rapu (przed nu-metalem/rockiem). Na pewno jest to lepsze od DBS, chociaÂż moÂżna byÂło by powiedzieĂŚ, Âże oba zespoÂły sÂą na podobnym poziomie jeÂśli chodzi o moje "lubienie". Moje ulubione kawaÂłki to : Where'd You Go, Remember the Name, Petrified, In Stereo.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #2 : Lipiec 09, 2011, 11:37:44 ť

Wiesz u mnie jest chyba podobny powĂłd , bo przed LP sÂłuchaÂłem tylko rapu i hip-hopu . Aha zapomniaÂłem , Âże lubiĂŞ jeszcze bardzo Petrefired .
A DBS i FM nie potrafie porĂłwnaĂŚ , bo zawieszone sÂą na dwĂłch odlegÂłych biegunach . To zupeÂłnie co innego .

blackout.
Administrator
Mam 5 pÂłyt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Dawniej smolarek.

Ť Odpowiedz #3 : Lipiec 12, 2011, 11:45:52 ť

RzeczywiÂście, DBS i FM nie moÂżna zbytnio porĂłwnywaĂŚ jeÂżeli chodzi o kwestie gatunku muzycznego, ale moÂżna porĂłwnywaĂŚ w sensie takim, Âże jakiemu czÂłonkowi zespoÂłu lepiej udaÂł siĂŞ projekt poza LP.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #4 : Lipiec 12, 2011, 20:29:24 ť

No wiesz . Fort Minor chyba odbiÂł siĂŞ szerszym echem na Âświecie , ale nie jestem pewien . A co komu siĂŞ bardziej podoba to indywidualne zdanie . I subiektywne . I po to jest ten temat Âżeby wygÂłaszaĂŚ opinie 
Ja lubie obydwa projekty rĂłwnomiernie za co innego , ale wedÂług mnie wiĂŞkszy odsetek piosenek wartych posÂłuchania codziennie jest po stronie DBS . Aczkolwiek ma mniej utworĂłw na koncie 
Z tego co Chester mĂłwiÂł ma to nie byĂŚ jednorazowy projekt jak FM , ale poÂżyjemy zobaczymy .

blackout.
Administrator
Mam 5 pÂłyt!

Dawniej smolarek.

Ť Odpowiedz #5 : Lipiec 12, 2011, 20:49:26 ť

WolaÂłbym, aby byÂł to jednak jednorazowy projekt, poniewaÂż nowa pÂłyta DBS = przerwanie dziaÂłalnoÂści LP. No, ale jak powiedziaÂłeÂś - poczekamy, zobaczymy.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #6 : Lipiec 12, 2011, 21:37:13 ť

Racja . To moÂże potrwaĂŚ . A mi siĂŞ wydajĂŞ , Âże kiedyÂś bardziej siĂŞ uwijali ...

blackout.
Administrator
Mam 5 pÂłyt!

Dawniej smolarek.

Ť Odpowiedz #7 : Lipiec 12, 2011, 23:13:50 ť

Kto siê szybciej uwija³? DBS? Bo je¿eli chodzi o LP to zawsze bardzo d³ugo robi¹ albumy. Meteora jedynie w miarê szybko, bo w 2001 koncerty, w 2002 Reanimation i wtedy Meteora, a jak gdzieœ czyta³em Reanimation te¿ zajê³o sporo czasu przynajmniej Mike'owi i Joe'mu. NajpóŸniej mimo wszystko wyszed³ MtM, bo w 2003 i 2004 koncerty i póŸniej cisza przez 3 lata.

FafciuSamoZUO
Moderator Globalny
Mam 5 pÂłyt!

Zobacz profil Email
Ť Odpowiedz #8 : Lipiec 13, 2011, 21:51:05 ť

OgĂłlnie LP . KiedyÂś robili wiĂŞcej w krĂłtszym czasie . Tak mi siĂŞ zdaje . A collision course  w 2005 ? A Mike miaÂł zaraz FM ! ByÂło troche roboty ...

blackout.
Administrator
Mam 5 pÂłyt!

Dawniej smolarek.

Ť Odpowiedz #9 : Lipiec 13, 2011, 23:31:41 ť

Collision Course wyszÂło w 2004 roku. LP zawsze miaÂło wydÂłuÂżony czas roboty. Niby wychodziÂło np. LiT, ale to koncertĂłwka, oni w ogĂłle nie zajmowali siĂŞ tym DVD. Jedynie Reanimation moim zdaniem byÂło czasochÂłonne miĂŞdzy pÂłytami. Ale nie zmieniajmy tematu, bo to wÂątek o Fort Minor.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mylittlepets gryzonie serwerszybcyiwsciekli neverdie amazing-monster-wolfs-world