Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:05:52 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Chester Bennington  (Przeczytany 4395 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« : Maj 19, 2011, 20:15:59 »

Jako, ¿e pojawiaj± siê tematy zwi±zane z b³ahymi sprawami dotycz±ce cz³onków zespo³u, postanowi³em za³o¿yæ w tym dziale w±tki ogólne nt. poszczególnego cz³onka zespo³u.

W tym temacie mo¿ecie rozmawiaæ o Chesterze. Jego ¶piewaniu, wydzieraniu i o czym sobie zamarzycie jeszcze.

Frycas
Nowy fan
*
Wiadomo¶ci: 7

« Odpowiedz #1 : Lipiec 11, 2011, 17:50:22 »

Ostatnio w pewnym temacie by³a rozmowa: "czy wokalista jest leworêczny?". Tak Chazy Chaz jest leworêczny. Mike nie.

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #2 : Lipiec 11, 2011, 18:02:50 »

Ostatnio w pewnym temacie by³a rozmowa: "czy wokalista jest leworêczny?". Tak Chazy Chaz jest leworêczny. Mike nie.

W tym temacie by³a mowa o Mike'u, a nie o Chesterze, ale rzeczywi¶cie - Chester jest leworêczny, Mike nie.

Frycas
Nowy fan
*
Wiadomo¶ci: 7

« Odpowiedz #3 : Lipiec 12, 2011, 23:07:02 »

W³a¶ciwie mo¿na to uznaæ jako pó³ na pó³ ,poniewa¿ nie do koñca by³o wiadomo jaki wokalista ;]

blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!

Dawniej smolarek.

« Odpowiedz #4 : Lipiec 12, 2011, 23:10:12 »

Czytaæ dok³adnie!

Mam pytanie bo nie mog³em nigdzie siê tego dowiedzieæ czy wokalista zespo³u jest leworêczny? Obejrza³em ju¿ sporo koncertów i Shinoda zawsze trzyma mikrofon w lewej rêce a gitarê jak praworêczny?

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

telenowele amazing-monster-wolfs-world teen-wolf serwerszybcyiwsciekli silvaventum