Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:17:12 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Lost In The Echo  (Przeczytany 4057 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« : Marzec 28, 2012, 21:55:40 »

Podobny przypadek jak przy Burn It Down. O tym kawa³ku, wiemy tylko to, ¿e w nim, Shinoda powraca do swoich raperskich korzeni. Jak wyobra¿acie sobie t± piosenkê? Co¶ bardziej hip-hopowego jak Dedicated czy I Have Not Begun czy mo¿e co¶ rockowego z rapem w roli g³ównej jak w Papercut czy w Lying From You?

Ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e to bêdzie bardzo dobra piosenka, jednak bêdzie to co¶ bardziej z gatunku Fort Minor ni¿ rockowego Linkin Park.

kronos1194
Nowy fan
*
Wiadomo¶ci: 4

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Marzec 30, 2012, 19:52:00 »

Mo¿liwe, ¿e us³yszymy co¶ pokroju Hit The Floor. Dobry rap Mike i mocny wokal Chaza. To by by³o co¶...

Minoda
M³odszy administrator
Nowy fan
Wiadomo¶ci: 8

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Kwiecieñ 17, 2012, 13:50:30 »

Tytu³ kojrazy mi siê z In The End i wola³bym, by ten kawa³ek by³ te¿ w podobnym klimacie. Ma³o elektroniki, a je¿eli ju¿ tak ch³opaki na ni± nalegaj±, to tylko w refrenie, mostku i intro/outro.
Szczerze, jestem ciekaw tego utworu. ^^

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

grafika-karo kwiaty-bogow neverdie mylittlepets gryzonie