Linkin Park News Revolution Forum
Kwiecieñ 03, 2025, 23:10:26 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Aktualno¶ci: STRONA : www.linkinparknewsrevolution.ugu.pl

Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Burn It Down  (Przeczytany 2928 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
blackout.
Administrator
Mam 5 p³yt!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Wiadomo¶ci: 157

Dawniej smolarek.

« : Marzec 28, 2012, 21:52:52 »

Ju¿ nied³ugo, bo 16 kwietnia pojawi siê najnowsza piosenka Linkin Park - Burn It Down. Na razie nie wiemy zbyt du¿o o tym utworze, lecz pojawi³y siê ju¿ pierwsze opisy tego kawa³ka. Ma byæ to hymn, w którym us³yszymy wspania³± wspó³pracê Chestera z Miki'em na tle elektronicznych rytmów. Pasuje wam taki uk³ad?

Generalnie opis mi nie pasuje jako¶. Smutny "Elektroniczne rytmy" od razu wzbudzaj± we mnie niemi³e emocje, bo mimo, ¿e lubiê ATS to wola³bym na najnowszej p³ycie trochê ostrzejsze brzmienia. My¶lê, ¿e bêdzie to co¶ podobnego do The Catalyst.
« Ostatnia zmiana: Marzec 28, 2012, 21:57:33 wys³ane przez blackout. » Zapisane

Minoda
M³odszy administrator
Nowy fan
Wiadomo¶ci: 8

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Maj 06, 2012, 02:16:21 »

Je¿eli chodzi o moje odczucia - utwór ¶wietny. Tekst z przekazem, trafia w ¿ycie. Elektronika jest, ale ujdzie w t³oku. Chester p³ynnie, estetycznie - ¶wietnie jednym s³owem. Mike wjecha³ idealnie, fajnie podtrzymuje tempo.
W drugiej zwrotce jest chyba chorus, nie ? Przys³uchajcie siê, ¿e w tle s³ychaæ jakby g³os Shinody.  :

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

serwerszybcyiwsciekli gryzonie neverdie teen-wolf grafika-karo